Škola Callegari službeni sponzor makeupa na Monturi

Škola Callegari i ove je godine bila službeni sponzor makeupa na nedavno odražanom Split fashion destinationu, najvećem fashion projektu u Splitsko dalmatinskoj županiji.


Modni kreatori na Monturi odabrali su, dakako, ljetni make up lookbronzer, highlighter, rumenilo te sjajilo ili lagani ruž na usnama. Uz modele, kistovima naših polaznika prepustili su se i voditeljica Regina Zubanović, Ines Nosić, Dijana Stegić, sestre Darija i Danija Obratov, Zorica Andrijašević i mnogi drugi.


Kao i uvijek, naše polaznice vizažizma - Anamarija Elez, Julija Koludrović, Rianna Patricija Ćupić, Sanja Ivanišević, Klaudija Palada, Petra Zindović, Helena Stanić, Anna Nejašmić, Anđela Špar Štulina svoj posao odradile su na nivou, pod budnim okom mentorice Dolores Žanko.


Bez sumnje, odraditi kompletni makeup na velikom modnom događaju, gdje su očekivanja dizajnera i publike na najvišem mogućem nivou, veliki je posao i izazov. Od vizažista se očekuje da prepoznaju ideje i želje modnih kreatora i da istovremeno pronađu kompromis između više zahtjeva, s obzirom da modeli na eventu nose kreacije više modnih dizajnera. Za budući samostalni rad polaznika iznimno je važno iskusiti atmosferu u backstageu, okušati se i dokazati u stvarnim radnim uvjetima izvan sigurnosti i komoditeta učionice. Na novom izdanju Monture Callegarijeve su polaznice vizažizma uspješno položile ovaj zahtjevan praktični ispit i pokazale da su itekako spremne za dokazivanje na tržištu rada. 


Fotografije:  Antonio Stipinović


Share This Post

Post Navigation

Blog kategorije

Recent Posts

Na izložbi

Na izložbi "KAPA DOLJE!" u Etnografskom muzeju

Leave review
Pokrivala su kroz povijest, u mnogočemu i danas, bila široko dostupna i ima...
Više...
Projekt BIPA Beauty Specialist

Projekt BIPA Beauty Specialist

Leave review
U utorak 19. 11. krenuo je veselo iščekivani projekt BIPA Beauty Specialist...
Više...
Na izložbi 15 godina eNVy rooma - modna priča koja je započela u Callegarijevim učionicama

Na izložbi 15 godina eNVy rooma - modna priča koja je započela u Callegarijevim učionicama

Leave review
Naši polaznici Modnog stilizma odjeće posjetili su u Muzeju za umjetnost i ...
Više...
Kreativnost kao vještina

Kreativnost kao vještina

Leave review
Stav da se genijalci rađaju i da je talent urođen, stoga, ili ga imaš ili n...
Više...

Post Tags

Follow us