Stilist kose

2 mjeseca
Male grupe
Potvrda

Tečaj STILIST KOSE nalazi se na posebnom mjestu u kontekstu profesionalnog usavršavanja preuzevši iznimno važno ulogu u profesionalnom oblikovanju frizera, visažista, make up artista, modnih stilista i ostalih osoba čiji posao uključuje brigu o vanjskom izgledu. Tečaj je namijenjen početnicima koji sanjaju o karijeri hairstylista, profesionalnim frizerima koji žele ići u korak s novim trendovima, visažistima koji će uz uslugu šminkanja ponuditi i uslugu stiliziranja kose na modnim revijama i snimanjima za editorijale i modne časopise.

Na tečaju naučite oblikovati glamour efekte,primijeniti umetke i ekstenzije, izrađivati i primijeniti pletenice kod stylinga kose, oblikovati dnevne, večernje i svečane frizure, stilizirati frizure za modne revije i editorijale. Kroz teorijska nastavu i seriju praktičnih vježbi usvojite tehnike naših najboljih hairstylista koji će s Vama podijeliti svoje dugogodišnje bogato iskustvo u modnoj industriji.

Stilist kose

Popularno

Upišite se u program

0/11

Zagreb Rijeka Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.