Make up artist

12 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Želiš biti visažist na modnoj reviji visoke mode, šminkati manekenske zvijezde, kreirati glamurozne make up lookove i frizure za poznate dizajnere visoke mode,  modne kuće, naslovnice modnih magazina i editorijale?
Upiši specijalizirani program za vizažista za modne revije i editorijale visoke mode, prepusti se vrhunskim majstorima šminke, frizure i fotografije i nauči tehnike i trikove vizažista i stilista kose iz magičnog svijeta backstagea svjetskih tjedana mode!

Posao vizažista zahtijeva određene tehničke sposobnosti, okretnost, oko za detalje i kreativnost, a uz to kontinuirano usavršavanje i usvajanje novih tehnika proizišlih iz novih trendova.  
Potreba usklađivanja s trendovima osobito je naglašena kada su u pitanju revije visoke mode, stoga smo osmislili program koji će stvoriti novu generaciju vizažista specijaliziranih za rad na modnim revijama  i editorijalima visoke mode.   
Program se sastoji od 3 cjeline: Šminka za modne revije i editorijale visoke mode, Stiliziranje kose, Portretna fotografija.

Kroz prvu cjelinu polaznici će analizirati trendove u šminkanju na revijama visoke mode i replicirati načine i tehnike korištene iza kulisa svjetskih modnih revija. Kroz vježbe i praktičnu nastavu, istražujući i analizirajući stilove najutjecajnijih vizažista, razvit će svoj osobni stil koji će im kao osobni marketing dodatno pomoći u razvoju profesionalne karijere. 
Osim za šminku visoke mode, polaznici će se specijalizirati za stiliziranje kose i izradu najtraženijih tipova frizura  na modnim revijama i editorijalima visoke mode. Ova će im kompetencija omogućiti pružanje kompletne usluge, što je sve češće uvjet za angažman na snimanju reklama i editorijala. 

Tijekom programa polaznici će se osposobiti za samostalno fotografiranje kako bi na kvalitetan način zabilježili svoja postignuća i radove. Vizažisti, naime, često rade kao slobodni umjetnici koji povremeno ili kontinuirano nude svoje usluge putem vlastitih internetskih i Facebook stranica, stoga je iznimno važno da njihove fotografije budu kvalitetne i atraktivne.

Nadalje, fotografije cijeloga lica ili krupni kadrovi kontura lica, očiju  i usana u portfoliju make up artista, omogućit će potencijalnom klijentu da vidi njegove tehničke vještine izbliza i da zna što točno može očekivati.


Make up artist

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI