Modni stilist odjeće s marketingom

12 mjeseci
Male grupe
Diploma
Upis u e-radnu knjižicu

Modni stilist kreira modne kolekcije i modne dodatke temeljem analize trendova i zahtjeva tržišta. Osim talenta, strasti i kreativnosti, koji su osnova ovog zanimanja, posjeduje znanja o materijalima, procesu proizvodnje odjeće (od izrade do predstavljanja putem modnih revija) te široku opću kulturu, osobito u području mode.


Program Modni stilist odjeće s marketingom namijenjen je početnicima, osobama koje su imale vrlo malo doticaja ili se nisu nikada susrele s modnim dizajnom, skiciranjem i osmišljavanjem modela i kolekcija, a žele se baviti dizajniranjem odjeće.  

Program se sastoji od pet jasno definiranih cjelina: Stilističko crtanje, Tehnika nastajanja modnog crteža, Tekstilni materijali, Povijest kostima, Konstrukcija i šivanje.

312 sati izravne nastave usmjereni su razvoju stručnih i praktičnih znanja i vještina koje će polazniku omogućiti da pomoću elemenata likovnog izražavanja svoju ideju oblikuju u estetski vrijedne kreacije koje čine jedinstvene i  prepoznatljive modne kolekcije, usklađene sa svim zahtjevima tržišta. 
Kreacije polaznika programa predstavljaju se na modnim revijama škole i drugim važnim modnim događajima na kojima naši stilisti sudjeluju kao gosti.

Modni stilist odjeće s marketingom

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI