Modelist muške mode

12 mjeseci
Male grupe
Diploma
upis u e-radnu knjizicu

Program modelist muške mode namijenjen je osobama koje žele usavršiti vještine konstrukcije i modeliranja odjevnih predmeta i izrade krojeva po mjeri te izrađivati složene odjevne predmete muške odjeće.   Muška moda nije toliko podložna trendovima kao ženska. Primjećujemo blaga variranja u silueti kroz modna razdoblja, ali ono što je kod muške mode konstanta je da odijelo mora biti savršeno. Konstrukcija muških odjevnih predmeta, pogotovo sakoa i hlača, odnosno odijela, ne trpi greške i improvizacije. 

Sama činjenica da se muško odijelo sastoji od 176 dijelova, a uključuje  oko 168 operacija i neophodan ručni rad, govori dovoljno o ozbiljnosti ove konstrukcije. 
Dvojite li oko odluke o daljnjem obrazovanju, znajte da je konstruktor odjeće deficitarno zanimanje. U mnogim tvrtkama koje se bave izradom odjeće osjeća se nedostatak stručnog kadra iz područja konstrukcije, a za nekoliko godina ovaj će problem biti još izraženiji. 


U ovom programu usavršavanja također se koriste iznimno cijenjene, jedinstvene, originalne, talijanske tehnike krojenja koje su dobile niz domaćih i svjetskih priznanja za kvalitetu i jednostavnost primjene.

Modelist muške mode

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI