Mirna Gvajdek, modna dizajnerica

modna dizajnerica

Mirna Gvajdek

Modna dizajnerica iz Osijeka Mirna Gvajdek, bivša polaznica programa Modni stilist odjeće, ponosna je vlasnica tvrtke „LA SPOSA“ u Osijeku koja se bavi izradom i prodajom vjenčanica. Još kao dijete Mirna je sama osmišljavala svoju odjeću. Da "jabuka ne pada daleko od stabla" dokazuje i Mirna: njezini baka i djed po struci su krojači i uvelike su pomogli Mirni u ovladavanju zanatom. Znanja/vještine koje su joj prenijeli baka i djed Mirna je obogatila upisom u školu Callegari za koju je, kako kaže, čula samo riječi hvale.

Mlada Osiječanka na 8. Sajmu vjenčanja powered by Portanova 14. i 15. siječnja 2017. svojim je vjenčanicama očarala i publiku i stručni žiri te joj je uručena nagrada za najbolju promociju djelatnosti. U 2018. godini proslavila je desetu godišnjicu svoga rada.

Mirna Gvajdek

Mirna Gvajdek

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
OIB*
Datum rođenja*
Mjesto rođenja*
Ulica stanovanja*
Mjesto stanovanja*
Telefon
Mobitel
Email *
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI