NOVO! LUMION - 3D vizualizacija interijera

2 mjeseca
Male grupe
Diploma

Naučite 3D renderiranje i vizualizacije u LUMION 9.

URADI SAM-VRLO BRZI REZULTATI-PREKRASNI RENDERI

Udahnite život svojim projektima zahvaljujući fotorealističnom okruženju.

Dizajner interijera pomaže klijentima da osjete prostore pomoću dojmljivih, lijepih i realističnih modela-rendera. Kod svakog projekta bitan je krajnji rezultat kojim dizajneri i arhitekti komuniciraju svoje ideje i dizajn kako bi ispunili očekivanja koje klijent ima na početku projekta.


Prezentiranje vlastitog projekta na najbolji mogući način, pomoću 3D rendera i vizualizacije u alatu Lumion 9, doista je odlična opcija za sve kreativce koji imaju strast za dizajniranjem novog ili preobrazbom postojećeg okruženja. Zgrade, materijali, ljudi, namještaj, biljke i sve ostalo što nas okružuje, uključujući efekte, mogu se prikazati u fotorealističnom okruženju.

Ako ste jedan od onih koji teže dizajnu i koji se žele posvetiti renderiranju interijera kao svojoj budućoj profesiji usmjerite svoju strast u učenje 3D renderiranja i vizualizacije interijera pomoću alata LUMION 9.

LUMION - 3D vizualizacija interijera

Popularno

Upišite se u program

Ime i prezime*
Email *
Mjesto stanovanja*
Mobitel*
Dodatno
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split

Polaznici daju privolu školi za korištenje svojih osnovnih podataka, a sve u skladu Općoj uredbi o zaštiti podataka ( EU ) 2016/679, Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te internim aktima škole. Više detalja u pravilima privatnosti pogledajt ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI