Mala škola influencera

Mala škola influencera

Prateći svjetske trendove mode, dizajna i uopće lifestyle-a , ali i potrebe  suvremenog  tržišta  orjentiranog  na digitalne zajednice , na kojemu  nove generacije  kreiraju  put ka potrošačima,  škola Callegari pokreće  novi  tečaj-  „ Male škole influencera“ .

Polaznici tečaja će se kroz nekoliko segmenata  upoznati sa potrebama tržišta, marketingom novog doba i steći znanja i vještine koje su potrebne  u izgranji vlastitog statusa i stila  influencera.

Uz  stručne predavače i suradnike škole Callegari, polaznici će naučiti kako graditi  put između brendova i  potrošača, kako plasirati sadržaj i angažirati publiku,  kako se stilizirati, kako napraviti dobru fotografiju ili video , kako se ponašati prilikom poziranja ili snimanja,kako se sam našminkati te stilizirati frizuru  a imat će priliku iz prve ruke saznati najbitnije informacije o poslu influencera od nekoliko poznatih  beauty i lifestyle influencerica.

„Mala škola influencera“,  prva kao takva u Hrvatskoj, nakon uspješne edukacije,  ponudit će  svojim polaznicima mogućnost  suradnje s marketinškim agencijama i brendovima, te pratiti i usmjeravati  svoje polaznike u njihovoj karijeri.

Povodom obilježavanja 25. obljetnice škole Callegari odlučili smo odgovoriti na potrebe naših polaznika i potencijalnih  učenika škole, te prateći svjetske trendove , inovirati ponudu programa škole. Uz već postojeće programe koje škola nudi već dugi niz godina, kao što su Stilist uređenja unutarnjih prostora, Modni stilist odjeće s marketingom , Modelist visoke mode, Vizažist, Organizator modnih zbivanja i revija,  škola otvara put u pronalaženju kvalitetnih radnih mjesta , te predstavlja rasadnik uspješnih poduzetnika.

Vjerujemo da će novim tečajem „ Male škole influencera“ , škola Callegari biti začetnik novog trenda i  smjera koji će kreirati nove zadovoljne i uspješne influencere , kao i njihove pratitelje.

Ime i prezime
Email *
Telefon
Odaberite područje interesa
Dizajn interijera
Moda
Visažizam
Odaberite grad
Zagreb
Rijeka
Split
Upit*

Pristajem da se gore navedeni podaci koriste u svrhu komunikacije o vašim proizvodima i uslugama. Više detalja o pravilima privatnosti pogledajte ovdje Politika privatnosti.

POŠALJI

Share This Post

Zadnje novosti

Post Tags