Wedding Day - Beauty Expo,Split

Ovog vikenda splitska Spaladium Arena otvorila je svoja vrata povodom Sajma vjenčanja „Wedding day 2019.“ u sklopu kojeg se održavao i sajam kozmetike, zdravlja i estetike Beauty expo.
Veliki broj posjetitelja ovog vikenda imamo je priliku vidjeti novitete iz svijeta vjenčanja i svega usko vezanog vjenčanja.  Pored prigodno ukrašenih štandova i bogate ponude posjetitelje su privukle modne revije izlagača. Među brojnim renomiranim imenima vjenčanica, svoje mjesto našla je i naša polaznica Džemila Dilberović - Lella Design koja je za ovu prigodu dizajnirala te na reviji predstavila kolekciju svečanih haljina.
Događaj na sajmu vodila je poznata radijska voditeljica Edita Lučić Jelić koju je za ovu prigodu obukla naša polaznica Jelena Bošnjak, poznatija pod imenom JB Design.
Kako bi revija zasjala u punom sjaju, za višesatne pripreme voditeljice, manekenki, VIP gostiju koji su nosili reviju humanitarnog karaktera bili su zaduženi vizažisti. Zlatni sponzor sajma So Cap za MAKE UP FOREVER brand angažirao je vizaštice škole Ivanku Smoljko, Manuelu Nerlović, te Antoniju Vučicu.
Uz sudjelovanja na sajmu vjenčanja, naše polaznice bile su aktivne i na sajmu kozmetike, zdravlja i estetike Beauty Expo.
Kako bi svim ljubiteljima šminke predstavile što se krije iza zanimanja Vizažist odlučile su se za prezentaciju make up.
Polaznice Sanja Ivanišević i Klaudija Palada prezentirale su make up na zanimljivu temu „Black Swan“ te dočarale dio kazališnog make upa kojeg posjetitelji rijetko mogu vidjeti u nastajanju.  Da su uložile puno truda i rada dokaz su i poklon bonovi u „Make up forever“ prodavaonici koje im je poklonio zlatni sponzor sajma  So Cap.
Zahvaljujemo direktorici Sajma, Gordani Franić, te zlatnom sponzoru Beauty expo sajma So Cap-u.
Veselimo se novim događajima.
Foto: Epic Pictures


Share This Post

Post Navigation

Blog kategorije

Recent Posts

Terenske nastave i aktivnosti izvan učionice

Terenske nastave i aktivnosti izvan učionice

Leave review
Važna značajka kurikuluma škole Callegari je inzistiranje na velikom udjelu...
Više...
PROLJEĆE JE IDEALNO VRIJEME ZA DOBRE ODLUKE!

PROLJEĆE JE IDEALNO VRIJEME ZA DOBRE ODLUKE!

Leave review
U tijeku su upisi u proljetne grupe obrazovanja za odrasle. U našim školama...
Više...
Marljive modne stilistice u zagrebačkoj školi

Marljive modne stilistice u zagrebačkoj školi

Leave review
Polaznice programa modni stilist odjeće s marketingom u velikom su poslu.
Više...
30 godina kontinuiranog djelovanja u Hrvatskoj

30 godina kontinuiranog djelovanja u Hrvatskoj

Leave review
Talijanska škola mode i dizajna Callegari otvorena je u Zagrebu 1994. godin...
Više...

Post Tags

Follow us