Hair Expo 2019 TOPSTIL & CALLEGARI

Beauty & Hair Expo 8.-10.3.2019. na Zagrebačkom Velesajmu.
Najveći regionalni sajam, na preko 13.500 kvadrata, na Zagrebačkom Velesajmu, posvećen novitetima i novim trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, brojne look & learn edukacije i seminare. Nova sve modernija vremena koja se brzo mijenjaju zahtijevaju i novi prilagođeni pristup. Beauty & Hair Expo kvalitetu tradicije diže na novu razinu i otvara vrata promjenama.
Održavanje edukacija prema svjetskim standardima / Svjetski priznati i nagrađivani edukatori / Look & learn seminari / Prezentacije novih tehnika i stilova / Motivacija i inspiracija mladim talentima i onima koji žele napredovati u struci / Izgradnja imidža / Nove prilike i mogućnosti
VODEĆE REGIONALNO DOGAĐANJE FRIZERSKE, KOZMETIČKE, NAIL I WELLNESS INDUSTRIJE
Nove generacije frizera i tehničara žele novi tip sajmova!

  • Beauty industrija jedna je od najbrže rastućih u svijetu, Hair Expo je mjesto KOMUNIKACIJE, POVEZIVANJA, STRUČNIH EDUKACIJA, SEMINARA O TRENDOVIMA U INDUSTRIJI.

  • Osim struke, prilika je naučiti teoriju o POSLOVANJU salona, prilagođavanje potrebama tržišta, približavanje mladim klijentima po ciljnim skupinama.

  • Donosimo Inspiraciju kroz edukacije o novim tehnikama šišanja i bojanja te nove opreme vrhunskog dizajna prilagođenog zahtjevima moderne arhitekture

  • Pratimo svijest mladih; donosimo proizvode i opremu od recikliranih materijala, koji se koriste u salonu, kako bi očuvali okoliš.

  • Motivaciju donose vrhunski prezenteri, predvodnici struke; preuzmite novi pristup struci, inspirirani fotografijama, videima, tehnikama, koje koriste u vlastitom radu.

  • Programi će se održavati u četiri paviljona na prostoru Zagrebačkog velesajma. Posjetite preko 400 inspirativnih izlagača na više od 13.500 m2 izložbenog prostora.

Od petka do nedjelje, od 8.3. do 10.3.2019. možete na štandovima u 4 paviljona isprobati opremu za frizerske salone i Wellness spa oaze, planirati svoje buduće investicije i unaprjeđenje poslovanja te iskoristiti posebne sajamske pogodnosti i popuste.
Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti edukativni dvodnevni program Hair Expo koji će se odvijati u paviljonu 8 na više od 2.500m2 kreativno uređenog show edukacijskog prostora na kojem će nastupati više puta nagrađivani internacionalni svjetski poznati frizerski stilisti
Kevin Luchmun,
Toni&Guy Academia Indira Schauwecker, Efi Davies
Guy Tang,
Kanso Akademija Zagreb,
Sandra – Cokie the Barber,
Nikola Radojević i Jovan Bedanski,
Ivan Duda i mnogi drugi.

Share This Post

Post Navigation

Blog kategorije

Recent Posts

Učenje na daljinu: ODRŽIVA MODA I INOVACIJE U TKANINAMA

Učenje na daljinu: ODRŽIVA MODA I INOVACIJE U TKANINAMA

Leave review
Callegarijevi polaznici modnih programa u okviru svojih kurikuluma upoznaju...
Više...
Učenje na daljinu: MODNA FOTOGRAFIJA

Učenje na daljinu: MODNA FOTOGRAFIJA

Leave review
I Callegarijeve polaznice vizažizma dio svog obrazovnog programa realiziral...
Više...
Modni trendovi koji će obilježiti proljeće/ljeto 2020.

Modni trendovi koji će obilježiti proljeće/ljeto 2020.

Leave review
Nakon snijega i samoizolacije u travnju, pred nama je čini se konačno prolj...
Više...
Double PASS - nova modna kampanja naše alumne SUZANE VULJAN

Double PASS - nova modna kampanja naše alumne SUZANE VULJAN

Leave review
Uspješna modna dizajnerica, naša alumna modnog stilizma, Suzana Vuljan, svo...
Više...

Post Tags

Follow us