Zanima li Vas dizajniranje namještaja?

Ako vas zanima dizajn namještaja možete upisati program „Dizajner namještaja“ u školi Callegari, škola mode i dizajna, čiji pristup obrazovanju se temelji na razvoju utjelovljenom kroz praksu i taktilno iskustvo te pruža jedinstvenu priliku za kreativno izražavanje i inovaciju. Dizajner namještaja je program intenzivnog proučavanja materijala te intenzivnog istraživanja procesa i tehnologija izrade namještaja i predmeta.

20140627_141309 Copy (1)

Istraživanjem, eksperimentiranjem s materijalima, tehnologijama i pristupima polaznici će upoznati principe i praksu dizajna namještaja, ali i s naglaskom na ljudske faktore i održivi, odgovorni dizajn u cilju razvoja socijalnih vrijednosti. Stručni predavači investirat će svoje vrijeme, znanje i entuzijazam u edukaciju polaznika i donositi objektivne odluke kojima pomažu polaznicima u stalnom usavršavanju procesa. Posebna pažnja će se posvetiti finim doradama detalja kako projekti ne bi bili kvalitetni samo konceptualno već i funkcionalno.

Ormarić1

Dizajn namještaja obuhvaća  teoriju, vještine, kontekst, istraživanje, profesionalnu praksu. Iz stručnih sadržaja izdvajamo: dizajniranje namještaja, digitalne tehnologije, povijest namještaja, teorija boje, dizajnersko crtanje, materijali i tehnologije obrade, tehničko crtanje i osnove Cad-a, praktična nastava.

Početak nastave: studeni/prosinac 2017.  UPISI U TIJEKU.

Završetak nastave: rujan 2018.

Održavanje nastave: 1 x tjedno

Mjesto održavanja nastave: Zagreb, Rijeka, Split

Sa kompetencijama koje polaznici stječu uspješnim završetkom ovog programa osposobljavanja dizajnera namještaja, otvaraju se mogućnosti samozapošljavanja, zapošljavanja u tvrtkama i obrtima u sektoru proizvodnje namještaja, u arhitektonskim uredima i tvrtkama koje se bave uređenjem i opremanjem interijera ili kao vanjski suradnici u marketinškim ili event agencijama i sl.

Sve dodatne informacije za upis ili detaljnu prezentaciju programa na www.callegari.hr ili poslati e-mail na: callegari@callegari.hr

Callegari, škola mode i dizajna, 10000 Zagreb, Pavla Hatza 9, tel: 01 4612 890 

Vezani postovi

 • FESTIVAL ESTETIKE

  27.11.2018.

  Pozivamo vas na modnu reviju škole Callegari koja će se održati u subotu 1.12.2018.g. u 11,00 sati.
  U nedjelju 2.12.2018.g. u 12,00 sati dođite pogledati Make up natjecanje sa temom " PRIČA O GEJŠI "

  Pročitaj
 • Počinje tečaj krojenja i šivanja

  09.11.2018.

  11.11.2018. u Zagrebu počinje tečaj krojenja i šivanja.
  Tečaj će se održavati svake nejdelje od 9:00 do 15:00 u prostorima škole, Gajeva 6.
  Još se stignete priključiti!

  Pročitaj
 • FESTIVAL ESTETIKE

  25.10.2018.

  Škola Callegari organizira natjecanje u šminkanju za polaznike škola. Natjecanje se održava na Festivalu estetike 2.12.2018.g. u 12,00 sati u poslovnom kompleksu City Plaza u Zagrebu, Slavonska avenija 6. Tema natjecanja je „ PRIČA O GEJŠI“.

  Pročitaj