Povijest

 • Callegari Rijeka - presjek kroz 10 godina

  11.06.2014.

  Talijanska škola mode i dizajna Callegari ove godine slavi čak 20 godina postojanja. Upravo zbog tog velikog jubileja htjeli bismo vas, u sljedećih nekoliko postova, podsjetiti kako su izgledala naše dodjele diploma i modne revije naših dragih polaznika.

  Pročitaj
 • Kengo Kuma: Sve što imamo dolazi iz prirode, stoga je moramo poštivati!

  10.06.2014.

  Naša draga kolegica i gost predavač u Callegarijevoj školi Nina Sinjkević, koja trenutačno živi i radi u Milanu obećala nas je počastiti zanimljivim crticama iz modne i dizajnerske prijestolnice kada god bude imala prilike za to. Nedavno je imala čast upoznati jednog od najbitnijih arhitekata današnjice, Kenga Kumu pa smo ju zamolili da nam ispriča iz prve ruke kakav je utisak na nju ostavio ovaj arhitektonski virtuoz.

  Pročitaj
 • Callegari Zagreb - presjek kroz 10 godina

  04.06.2014.

  Sitno brojimo do sutrašnje dodjele diploma i velike proslave, u povodu 20 godina postojanja talijanske škole mode i dizajna Callegari, koju ćemo upriličiti u Hemingway bar-u u Splitu, s početkom u 21.00 h. i na koju ste svi pozvani. U današnjem vam postu predstavljamo presjek modnih revija i dodjela diploma škole Callegari Zagreb.

  Pročitaj
 • Callegari Split - presjek kroz 10 godina

  03.06.2014.

  U povodu 20 godina talijanske škole mode i dizajna Callegari, te uoči jubilarne dodjele diploma koja će se održati 17. svibnja Hemingway bar-u u Splitu, s početkom u 21.00 h. i na koju ste svi pozvani, predstavljamo vam presjek raznih događanja koje je tijekom svog djelovanja priredila škola Callegari Split.

  Pročitaj