Škola Callegari sponzor šminke Zagreb Fashion Destination: Naši vizažisti odradili su još jedan veliki modni projekt

Nekadašnji polaznici koji su u školi Callegari završili program osposobljavanja za vizažista ne kriju da im je škola tijekom obrazovanja omogućila mnogo profesionalnog iskustva i poslovne kontakte koji su im pomogli u daljnjem radu. Upravo to najveći je adut škole Callegari koja svoje polaznike nakon prvih mjeseci predavanja šalje na različite evente, sajmove i modna događanja kako bi što brže stekli praktična znanja. Baš takav bio je i modni događaj Zagreb Fashion Destination održan 07. i 08. studenog u Tvornici kulture Zagreb. Upravo zagrebačka podružnica škole Callegari s polaznicima programa vizažizam bila je službeni sponzor šminke tijekom oba dana trajanja događaja.

Naši polaznici tako su na licu mjesta mogli primijeniti stečene vještine šminkanja te uz pomoć mentorice i predavačice škole Callegari Sanje Hrstić Kuterovac realizirati make up lookove koje su dizajneri namijenili za predstavljanje svojih kolekcija. Realizirani su make up lookovi za ukupno trinaest dizajnera uključujući i modne stiliste, modne kretore, te modeliste visoke mode škole Callegari. Svaki dizajner imao je zaseban make up look za koji su se polaznici Luka Horvat, Ana Maglica, Antonela Gligora, Ivana Cindrić, Ana Zagorec, Ana Kirnbauer, Dorotea Hrenek, Tena Štabarković, Monika Matić, Ivana Šamija, Ivana Hadžić, Emilija Kopčalić, Magdalena Gavranović, Marta Hrgović, Finka Viskov, Renata Magđinski, Nikolina Ružić, Emili Erik i Patricia Čehulić potrudili da što bolje upotpune viziju dizajnera, a da pod svjetlima reflektora  izgleda moderno i trendovski.

Bez sumnje, sponzoriranje šminke na velikom modnom događaju gdje su očekivanja dizajnera i publike na najvišem mogućem nivou, velik je posao i izazov kojem su polaznici uspješno doskočili i pokazali da su itekako spremni dokazivati se na tržištu rada. Ovim putem im čestitamo na uspješno odrađenom još jednom velikom modnom događaju. Vjerujemo kako ih angažmani na raznim događanjima tek očekuju i da će ih iste inspirirati da razvijajući svoju kreativnost osmišljavaju vlastite make up lookove koje ćemo gledati na stranicama modnih kampanja i magazina.

Tekst: Marijana Skender

Fotografije: Zvonimir Bregeš

Vezani postovi